SUSTINE MUZICA ELECTRONICA

Cum in Romania muzica electronica si-a facut mai greu aparitia fata de alte tari unde cu aproximativ 25-30 de ani in urma acesta denumire master pentru toate genurile si subgenurile actuale infolorea tot mai mult, pe taramurile noastre deabea se auzea despre asa ceva. In prezent lucrurile au mai evoluat dar nu in asa fel in cat sa putem spune noi cei amatori de acest cadru mai suspect ca avem ce alege si fac referire doar la interpreti romani. Din punct de vedere compozitional as spune ca acest gen de muzica este primitiv in Romania iar asta inseamna un mare plus pentru cei care doresc sa iasa in evidenta, dar cum nu este promovat indeajuns de mult este destul de greu sa pasesti pe o treapta superioara in ierarhia industriei muzicale romanesti. Adresele mai jos mentionate au o destinatie cu referire la muzica care o produc, prin urmare daca aceste link-uri sunt distribuite cat mai mult cu atat mai bine pentru persoanele care cauta acest gen de muzica.

Modalitati de distribuire:

A. Copiere si inserare adrese in retelele de socializare sau alte medii unde se poate acest lucru.

B. Copiere si inserare adrese cu obiecte HTML in retelele de socializare sau alte medii unde se poate acest lucru.

C. Posibilitate incarcare flayere/bannere impreuna cu unul sau mai multe link-uri de la punctul A sau distribuire fizica daca se face printare.

 • Flayere in format PDF
  Flyer 1
  Flyer 2
  Flyer 3
 • Bannere in format PNG
  Banner 1
  Banner 2
  Banner 3

Configurarea si administrarea acestui nume pe cat mai multe servere presupune timp dar odata cu updatarea listei de servere, numele acestora vor fi publice si aici.

Multumesc persoanelor care stiu sa aprecieze muzica electronica


One Comment so far:

 1. BobbuBrowne spune:

  Hello! Cool post, amazing!!!

Leave your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *